terug naar alle artiesten

DJ Dylvn

Dylan Fernandes, beter bekend als DJ Dylvn, komt uit een muzikale familie. De DJ uit Cappelle aan den IJssel leerde op vakantie draaien door zijn oudere broer. Bij terugkomst in Nederland had Dylan gelijk een eigen DJ set aangeschaft. DJ Dylvn is extravert, brutaal, gezellig en lekker gek terwijl Dylan zelf het tegenovergestelde is. Zelf noemt hij zich een kameleon. Wanneer jij gek bent, is hij ook gek. Wanneer jij rustig bent, is hij ook rustig.

Voordat Dylan begon met draaien verzorgde hij het tourmanagement van Ruth Jacott. Goede vriend Ronnie Flex zocht op dat moment ook iemand die hem naar shows kon brengen en Dylan stond toen voor hem klaar. Toen Monica Geuze eenmaal stopte als vaste DJ bij Ronnie, vroeg hij Dylan als haar opvolger, ookal was Dylan nog maar net begonnen met draaien. Samen hebben ze vele shows gepakt op tour en was Dylan later ook solo te boeken als DJ.

Op 22-jarige leeftijd had Dylan zijn eerste optreden op een schoolfeest in Rotterdam.

Hij was nog maar een paar maanden aan het oefenen met draaien. Terugkijkend op dit optreden was het wel een veilige en fijne plek om te beginnen, zegt Dylan. Waar hij toen helemaal een set-list ging voorbereiden, kijkt hij nu meer naar de vibe in de club en wat het publiek nodig heeft. ‘Je moet echt de sfeer proeven en de mensen zien,’ aldus Dylan.  

Ook houdt hij ervan om de interactie op te zoeken met het publiek en haalt hij inspiratie uit de mensen in de club.  

Een aantal vunzige deuntjes van Dylan zoals ‘Even Dansen’, ‘Speling’ en ‘Bewijzen’ worden regelmatig gedraaid tijdens feestjes. Zo kwam Dylan zelf ook een aantal keer draaien bij Vunzige Deuntjes edities en hoort Dylan sindsdien ook bij de Vunzige Family.  

“Zorg dat je onderscheidend bent” adviseert Dylan aan opkomende DJ’s. Ga niet andere DJ’s nadoen of kijken wat anderen doen, want elke dag dat jij opstaat staan er met jou nog 100 andere DJ’s op, zegt Dylan. Je moet durven, lef hebben, veel meters maken en gewoon gaan.

Naast draaien houdt Dylan ook van koken en heeft hij in de coronaperiode zijn kookkunsten echt ontdekt. Saoto soep, vis of zalm- en garnalenpasta zijn een aantal van zijn specialiteiten. Ook houdt hij erg van gamen en zou hij het ook leuk vinden om e-sporter te worden.  

Agenda

29

.

10

.

21

Vunzige Deuntjes - Den Haag

30

.

10

.

21

Vunzige Deuntjes - Alkmaar

13

.

11

.

21

Vunzige Deuntjes - Gent

19

.

11

.

21

Vunzige Deuntjes - Kortrijk

Laatste releases

No items found.

check andere artiesten

Eddie the Host

Makkie

DJ Wef

Nieuwsbrief

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

contact

Verrijn Stuartweg 26-H
1112 AX Diemen

info@vunzigedeuntjes.nl
020-3346247
FAQ
Contact
Jobs

Social

legal

Algemene Voorwaarden
Privacy Policy