Veel gestelde vragen

Ik heb een vraag over het Vunzige Deuntjes Festival

Voor alle vragen omtrent het Vunzige Deuntjes Festival verwijzen we je door naar de FAQ op onze festival website. Staat je vraag hier niet tussen? Dan kun je ons mailen op info@vunzigedeuntjesfestival.nl.

Ik heb een ticket voor een Vunzige Deuntjes feestje dat omwille van corona is verplaatst of afgelast. Wat nu?

Alle kaartkopers van onze evenementen hebben een uitgebreide e-mail ontvangen dan wel via het evenement op de hoogte gesteld over alle opties met betrekking tot het behouden van je ticket, het aanvragen van een voucher of het aanvragen van een refund.

Ik heb een refund aangevraagd, maar nog niets ontvangen

Heb je een refund aangevraagd voor een Vunzige Deuntjes feestje in de club, maar deze nog niet ontvangen? Neem dan even contact met ons op via info@vunzigedeuntjes.nl. We zullen je daar zo spoedig mogelijk helpen.

Heb je een refund aangevraagd voor ons festival, maar deze nog niet ontvangen? Dat klopt, de refunds worden uiterlijk half oktober 2021 uitbetaald. We vragen je dus nog even om geduld. Voor al je vragen omtrent het verplaatste Vunzige Deuntjes Festival, verwijzen we je graag door naar de FAQ op onze festival website.

Ik heb een Vunzige Deuntjes voucher

Tof dat je hebt gekozen voor een voucher. Jouw voucher is geldig t/m 31 december 2022 en kan verzilverd worden bij bijna alle Vunzige Deuntjes feestjes, inclusief het festival. Er zijn een aantal uitzonderingen bij poppodia, waar de kaartverkoop door het poppodia zelf geregeld wordt.* Daarnaast is je voucher geldig voor alle ID&T Events evenementen, waaronder Festival Macumba, Amsterdam Open Air, Valhalla, Mysteryland, Milkshake en Sensation.

Je kunt je voucher verzilveren bij het afrekenen van je ticket(s). Kun je je voucher niet terugvinden? We adviseren je dan om contact op te nemen met PayLogic.

*Hieronder vind je een lijst met de Vunzige Deuntjes feestjes waar de voucher NIET verzilverd kan worden:

  • Tivoli, Utrecht
  • Paradiso, Amsterdam
  • Podium Victorie, Alkmaar
  • Patronaat, Haarlem
  • Gebr. de Nobel, Leiden
  • Poppodium 013, Tilburg
  • Burgerweeshuis, Deventer
  • Metropool, Hengelo
  • Luxor Live, Arnhem

Wat is de minimale leeftijd om toegang te krijgen bij een feestje van Vunzige Deuntjes?

Al onze feestjes zijn 18+.

Moet ik mijn legitimatie meenemen?

Het is verplicht om een geldig legitimatie bewijs mee te nemen bij alle evenementen van Vunzige Deuntjes.

Er is iets fout gegaan bij het kopen van mijn kaartje!

De kaartverkoop besteden wij uit aan onze ticketpartner PayLogic of aan de poppodia waar we onze feestjes organiseren. Gaat er iets mis? Kijk dan even of je via de website van het desbetreffende poppodium of via PayLogic je ticket aanschaft. Je kunt dan contact met hen opnemen. PayLogic is bereikbaar via deze link.

Waar kan ik mijn kaartje kopen?

Koop je ticket(s) altijd via de link op onze website. Onze agenda kun je hier vinden.

Moet ik mijn kaartje printen?

Het is mogelijk om je kaart te printen maar we kunnen deze ook vanaf je telefoon scannen. Zorg dat bij de entree je scherm op helder staat zodat de scanner de barcode goed kan lezen.

Waar en wanneer komen de foto’s online?

Regelmatig worden er foto’s gemaakt. De foto’s van onze eigen fotografen komen altijd online op de Facebook pagina van Vunzige Deuntjes. We weten nooit precies wanneer omdat we afhankelijk zijn van de fotografen die de foto’s leveren. Echter streven wij er na dit zo snel mogelijk na het event te doen (dinsdag of woensdag heeft ook onze eigen voorkeur).

Er staat een foto van mij online en die wil ik heel graag offline hebben!

Geen probleem! Wij honoreren altijd dit verzoek, wat we wel even van je vragen is om via Facebook zelf de foto te rapporteren zodat wij de link direct toegestuurd krijgen. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren. Let op: bij het bezoeken van onze evenementen ga je ermee akkoord dat er foto’s van je gemaakt worden en deze voor promotionele doeleinden worden gebruikt. Wil je dat er geen foto’s van je gemaakt worden? Geef dit dan vooraf aan bij de organisatie en aan het begin van de avond bij de fotograaf!

Hallo! Ik ben dj/club eigenaar/fotograaf/een awesome persoon en ik wil heel graag…

…op jullie feestje draaien.
…jullie feestje in mijn club.
…foto’s maken op jullie feestje.
…dat jullie een zaal hosten op mijn feestje.
…met een marktkraam op 1 van jullie festivals staan.
…stage lopen bij Vunzige Deuntjes.
…etc..

Wij staan altijd open voor leuke ideeën, nieuwe talenten, vruchtbare contacten, bloeiende concepten. We kunnen niet ontkennen dat we veel van dit soort aanvragen binnen krijgen en dus niet altijd ja kunnen verkopen. Om de aandacht te trekken van de, binnen de organisatie van Vunzige Deuntjes, verantwoordelijke persoon raden we je dan ook aan om je verhaal zo compleet en duidelijk mogelijk te brengen.

Ik wil graag een V.I.P. tafel bestellen!

Helaas pindakaas, wij doen niet aan VIP tafels op onze feestjes, wij vinden het veel leuker om iedereen op de dansvloer te zien! Bij Vunzige Deuntjes is iedereen VIP :)

Nieuwsbrief

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

contact

Isolatorweg 36
1014 AS, Amsterdam

info@vunzigedeuntjes.nl
FAQ
Contact
Jobs

Social

Legal