terug naar alle artiesten

Crayflax

Op tienjarige leeftijd raakte deze Haarlemse DJ en producer al geobsedeerd door filmpjes van David Guetta en Afrojack. Maar al te graag wilde hij net zo goed kunnen draaien als hen en had hij zijn eigen DJ set aangeschaft. Hoewel het onschuldig begon, kreeg hij toen hij elf jaar was al zijn eerste boeking op een brugklas feest. Dit resulteerde in boekingen voor schoolfeesten en tot de dag van vandaag zelfs festivals zoals de Harlem Jazz en By the Creek.

Crayflax, ookwel bekend als Berend Westendorp, ziet Spanker en Boaz van de Beatz echt als voorbeelden op het gebied van produceren. De manier waarop zij muziek maken klopt gewoon, aldus Berend. Qua DJ’s vindt hij DJ Snake echt een inspiratiebron.  

Berend is bij Vunzige Deuntjes gekomen, doordat hij al op jonge leeftijd contact had met Raynor (DJ/producer van Vunzige Deuntjes Soundsystem). Raynor is altijd al een soort mentor/manager geweest voor Berend en heeft hem erg ondersteund in zijn carriére. Tot nu toe is Berend vaak in de studio te vinden en wordt er hard gewerkt aan nieuwe beats.

Muziek maken is iets wat je met elkaar doet, vindt Berend. Hij is dan ook een persoon die graag met mensen is en niet alleen kan zijn. Naast muziek maken is Berend nog vol van het studentenleven aan het genieten. Hij houdt wel van een feestje, wat goed uitkomt met zijn beroep.

Agenda

29

.

10

.

21

Vunzige Deuntjes - Haarlem

30

.

10

.

21

Vunzige Deuntjes - Alkmaar

Laatste releases

No items found.

check andere artiesten

Max Wallin'

Makkie

DJ Dylvn

Nieuwsbrief

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

contact

Verrijn Stuartweg 26-H
1112 AX Diemen

info@vunzigedeuntjes.nl
020-3346247
FAQ
Contact
Jobs

Social

legal

Algemene Voorwaarden
Privacy Policy