fb event

Uitverkocht

tickets

terug naar agenda

March 25, 2023

Let op, dit event is al geweest

Arnhem

Arnhem | Pyjama party

88CALI, Mixturess, Anders & meer!

Let op: zomertijd gaat tijdens deze editie in werking, maar wij blijven de wintertijd aanhouden.

Tijd om één van onze meest cozy classics af te stoffen, en schuifelend de Arnhemse nacht in te gaan op onze sloffen. That’s right, liefjes: er staat weer een pyjama-party op de planning!

Op zaterdag 25 maart strooit Klaas Vaak geen zand maar deuntjes in Arnhem, trekken we onze mooiste pyjama of onesie aan, en toveren we de dansvloer van Luxor Live om tot een grote vunzige slaapzaal. Waar we de ogen niet sluiten, maar juist de kost geven tot de vroege uurtjes. Geniet van een hele rits hiphop, R&B en dancehall-deuntjes, satijnzachte vunzigheid, en slaapmutsjes zoals je opa en oma ze het liefst zien. Niet pitten op deze, liefjes: pull up in die pyjama’s!

LET OP: de dresscode voor deze avond is VERPLICHT. We verwachten dus dat je een beetje je best doet, en in je nachtjapon, pyjama, onesie of badjas op de dansvloer staat. En ja, we gaan hier wel een beetje streng op zijn. Joggingbroek telt NIET als pyjama.

Nog geen idee wat je aanmoet, of behoefte aan een nieuw fitje? Check onze vriendjes van Pockies via https://nl.pockies.com/ voor wat fluwelen inspo! Gebruik kortingscode: VUNZIGEPYJAMAPARTY20 voor 20% korting!

fb event

line-up

88CALI
Mixturess
Anders
RomainDjamel


Hosted by Claudio

locatie

Luxor Live
,
Arnhem

Datum & Tijd

March 25, 2023

23:00 - 04:00

tickets

check andere events

terug naar alle events

Nieuwsbrief

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

contact

Isolatorweg 36
1014 AS, Amsterdam

info@vunzigedeuntjes.nl
FAQ
Contact
Jobs

Social

Legal

Algemene Voorwaarden
Privacy Policy