fb event

Uitverkocht

tickets

terug naar agenda

June 23, 2024

Let op, dit event is al geweest

Amsterdam

Vunzige Deuntjes x ye bo game  | VDF Warm-Up Weekend

Ye Bo Game, Pomburgers & Meer

Y’all know: bij Vunzige zijn we van de voorpret, dus hoog tijd om jullie weer te blessen with some. In het weekend van zaterdag 22 en zondag 23 juni zetten we de spots alvast volle bak op het hoogtepunt van onze zomer, en krijg je een kleine tasting van wat je op 13 juli in het Amsterdamse Bos kunt verwachten tijdens Vunzige Deuntjes Festival. 

Tijdens dit Vunzige Deuntjes Festival Warm-Up Weekend kun je op zondag 23 juni, de dag na onze pre-party in club iNN, met je brakke bekkie terecht bij de vriendjes van Pompet in Amsterdam-Noord voor een kleine, gratis toegankelijke get-together. Ook de gangmakers van Ye Bo Game komen buurten voor wat spelletjes, er zijn pomburgers, en ook voor de droge kelen hebben we natuurlijk wat kouds staan. Perfecte recept om die kater van de dag daarvoor te beaten, right? ;) 

Aanmelden kan via het Google-formulier: https://forms.gle/vfzWfWyEUCp1c7jdA

Ye Bo Game gaat dit jaar wederom groot uitpakken op het Vunzige Deuntjes Festival en ook op de 23e! Bubbelvoetbal zal op het grasveld gespeeld worden in een 5 vx 5 vorm. Daarmaast zullen er diverse estafette spelen gespeeld worden. Dit zal voor veel hilariteit zorgen! Verder zullen er spellen zoals Stopdance, Limbo, Grab The Cup, 4 op een rij en nog veel meer gespeeld worden. Dit alles zal niet in stilte gebeuren, want er zullen verschillende DJ's aanwezig zijn die ook op de dag van het Vunzige Deuntjes Festival zullen draaien. Hoe vet is dat!?

fb event

line-up

tba!

locatie

Pompet
,
Amsterdam

Datum & Tijd

June 23, 2024

14:00 - 19:00

tickets

check andere events

terug naar alle events

Nieuwsbrief

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

contact

Isolatorweg 36
1014 AS, Amsterdam

info@vunzigedeuntjes.nl
FAQ
Contact
Jobs

Social

Legal

Algemene Voorwaarden
Privacy Policy