Festival

Het Vunzige Deuntjes Weekend Festival is geannuleerd

October 24, 2022

LIEVE VUNZIGERDS,

Twee jaar. Twee jaar lang werd de wereld in een headlock gehouden, en stonden we aan de zijlijn. Boos, gefrustreerd, verdrietig. Dat wat ons het allerblijste maakt, kon niet. De afgelopen periode braken er langzaamaan weer zonnestralen door het wolkendek. Jeukende handjes, kriebels in de buikjes: de fam komt weer samen. We mogen weer. Eindelijk.

Het breekt dan ook ons hart dat we de zoveelste donderbui jullie kant op moeten sturen. Sorry liefjes, maar we hebben moeten besluiten om het Vunzige Deuntjes Weekend Festival op 28 en 29 mei bij De Ven te annuleren. Vanwege de stijgende prijzen binnen de industrie wordt het risico simpelweg veel te groot. Geen suikerspin-roze laag, geen franje: na twee zware jaren waarbij we eindelijk weer licht aan het einde van de tunnel zagen zijn we in ons enthousiasme gewoon iets te hard van stapel gelopen in het opzetten van een nieuw festival. Teveel hooi op de vork. Een tweedaags festival, naast het reguliere Vunzige Deuntjes Festival in Het Amsterdamse Bos, naast ons clubseizoen, en naast alle andere projecten die we doen, was achteraf gezien gewoon too much. Helemaal na jaren corona-coma. Jullie verdienen simpelweg het beste na al die tijd, en dat kunnen we jullie met dit nieuwe evenement, op deze nieuwe locatie, met zo’n korte aanlooptijd, niet beloven. Nogmaals onze excuses, lieve vunzigerds..

Alle kaartkopers krijgen van ons de volgende opties:

Je kunt een voucher aanvragen, ter waarde van je bestelling. Je voucher is te gebruiken voor bijna al onze Vunzige Deuntjes-events. Er zijn een aantal uitzonderingen bij poppodia waar de kaartverkoop door de locatie zelf geregeld wordt. Daarnaast is je voucher geldig voor alle ID&T Events evenementen, waaronder Festival Macumba, Amsterdam Open Air, Valhalla, Mysteryland, Milkshake en Sensation.

Je kunt ook een refund aanvragen. Deze wordt na de deadline voor een aanvraag in gang gezet: vervolgens duurt het 4-6 weken voordat het geld weer op je rekening staat.

Let op
refund-en voucher-verzoeken worden vanaf 9 mei in behandeling genomen, hiervoor moet nog het één en ander opgezet worden. Iedereen die er niet voor kiest om zijn ticket om te zetten naar Koningsnacht, krijgt tegen die tijd een aanvullende mail van ons met info over hoe en wat.

Kleine troost: het vizier kan nu volledig op komende zomer, als we het Amsterdamse Bos omtoveren tot een vunzig walhalla tijdens het ‘grote’ Vunzige Deuntjes Festival. Hopelijk zien we jullie daar, of snel een keer op één van onze clubevents. Tot gauw, vunzigerds.

meer nieuwtjes

Nieuwsbrief

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

contact

Isolatorweg 36
1014 AS, Amsterdam

info@vunzigedeuntjes.nl
FAQ
Contact
Jobs

Social

Legal

Algemene Voorwaarden
Privacy Policy