Festival

Vunzige Deuntjes Festival verplaatst naar 2022

October 24, 2022

Met groot verdriet: Vunzige Deuntjes Festival zal niet plaatsvinden op 18 september 2021. We hebben onszelf en jullie over de afgelopen periode in allerlei bochten moeten wringen om iets mogelijk te maken, maar het heeft niet zo mogen zijn. Daarom nog één keer een dikke shoutout naar jullie: voor het engelengeduld, voor de effort, voor het houden van hoop, voor de mooie, motiverende berichten die we van alle kanten mogen ontvangen. Jullie zijn goud, en verdienen niets minder.

Opnieuw zijn wij, en met ons de gehele evenementenindustrie, het slachtoffer van de zoveelste inschattingsfout van onze overheid. Het breekt ons hart dat we ook dit jaar niet hetgeen kunnen doen wat we het allerliefste doen: vunzig en laag het Amsterdamse Bos door dansen. Samen.

Helaas trekken we als industrie al 1,5 jaar lang aan het kortste eind. Wel Formule 1 met 70.000 per dag, en geen festivals? Snappen jullie het nog?

Wij nemen de komende dagen even om onszelf te herpakken, en komen volgende week bij alle kaartkopers terug met info omtrent je ticket(s). Als kaartkoper ontvang je dan uiteraard ook de optie om een refund aan te vragen.

Festival of geen festival; we blijven #altijdvunzig, no matter what.

meer nieuwtjes

Nieuwsbrief

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

contact

Isolatorweg 36
1014 AS, Amsterdam

info@vunzigedeuntjes.nl
FAQ
Contact
Jobs

Social

Legal

Algemene Voorwaarden
Privacy Policy