Afbeelding van artiest

terug naar alle artiesten

MC Claudio

Claudio, ook wel bekend als de vunzige veteraan, is een geboren gangmaker en één van de favoriete hype men in de Nederlandse muziekscene. Zijn naam is synoniem geworden voor het creëren van een sfeer waarbij geen enkele dansvloer veilig is voor de meest vunzige en opzwepende muziek.

Als één van de eerste leden van de Vunzige-fam sloot Claudio zich aan als broekie, maar inmiddels is hij uitgegroeid tot de oom van de familie. Met zijn jarenlange ervaring weet hij als geen ander hoe hij het publiek moet vermaken en meeslepen in een avond vol plezier.

Claudio's aanstekelijke energie zorgt ervoor dat hij elke zaal weet op te hypen, of het nu gaat om een intieme clubavond of de mainstage tijdens een festival. Zijn vunzige beats en grappen zijn een garantie voor een onvergetelijke avond.

Maar pas op, want als Claudio begint te hypen, weet je nooit wat er gaat gebeuren. Misschien zorgt hij voor een twerk competitie op het podium, of misschien nodigt hij wel iemand uit om mee te rappen op het volgende nummer. Wat er ook gebeurt, het enige wat je zeker weet is dat Claudio alles uit de kast zal halen om het publiek te vermaken en een feestje te bouwen waar nog lang over nagepraat zal worden.

Agenda

Er staat op dit moment niks op de planning

Laatste releases

No items found.

check andere artiesten

Rockefellababe

Tribal Kush

Diamond

Nieuwsbrief

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

contact

Isolatorweg 36
‍1014 AS Amsterdam

info@vunzigedeuntjes.nl
020-3346247
FAQ
Contact
Jobs

Social

legal

Algemene Voorwaarden
Privacy Policy