Afbeelding van artiest

terug naar alle artiesten

EDDIETHEHOST

Eduward is een echte creatieveling en is opgegroeid met muziek. Deze Amsterdammer die zijn Ghaneese, Antilliaanse roots in alles mengt wat hij doet. Zijn moeder zong vroeger ook en heeft deze genen aan hem doorgegeven. Nadat hij zijn goede vriend James Watss leerde kennen, ging Eduward muziek echt serieus nemen.

Zijn carrière als Host/MC is gegroeid door het zelf geven van events door heel Amsterdam – 4 jaar later heeft hij al menig feest en festival in Nederland op z'n kop gezet als beste host. Als vaste host van Basshall, weet hij ook zijn weg in de Latin Music. Eddie geeft nét dat laatste zetje voor gegarandeerd een leuk event. Zijn energie zorgt ervoor dat iedereen vol zelfvertrouwen de tunes uit volle borst meezingt en z’n heupen losgooit, daarom is hij al jaren vaste host op Mysteryland en Amsterdam Open Air. Hij is pas voldaan, als hij het hele publiek mee krijgt in de feeststemming. Hij is jaarlijks terug te vinden op de Nijmeegse 4 daagse en natuurlijk staat hij in de basis van Vunzige Deuntjes.

Inspiratie haalt Eduward vooral uit situaties uit zijn eigen leven en de mensen om hem heen. Ook andere artiesten inspireren hem. Vaak wordt nieuwe muziek ook afgeleid van eerdere liedjes. Eduward heeft dan ook veel bewondering voor artiesten die succesvol zijn geworden door te doen wat zij zelf echt hard vinden en niet door iets te doen wat ze denken dat werkt.

EDDIETHEHOST, absoluut een toevoeging voor je event, een betere host ga je niet vinden.

Agenda

Er staat op dit moment niks op de planning

Laatste releases

check andere artiesten

Rockefellababe

Basshall Sound System

Vunzige Deuntjes Soundsystem

Nieuwsbrief

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

contact

Isolatorweg 36
‍1014 AS Amsterdam

info@vunzigedeuntjes.nl
020-3346247
FAQ
Contact
Jobs

Social

legal

Algemene Voorwaarden
Privacy Policy