Afbeelding van artiest

terug naar alle artiesten

EDDIETHEHOST

Eduward is een echte creatieveling en is opgegroeid met muziek. Zijn moeder zong vroeger ook en heeft deze genen aan hem doorgegeven. Nadat hij zijn goede vriend James Watss leerde kennen, ging Eduward muziek echt serieus nemen. Hij leerde James kennen bij de Front Runner waar hij eerder heeft gewerkt. Sindsdien maken ze samen nummers en is Eduward zelf ook begonnen met liedjes maken.  

Je zou ‘m onder andere kunnen kennen van de nummers “Mi Manera”, “Lekker gaan” en “Crush”. In de toekomst zou Eduward graag nog met een goede zangeres willen werken en met een buitenlandse artiest. Het lijkt hem een toffe uitdaging om met een artiest te werken waarvan de muziek in Nederland nog niet zo populair is.

Inspiratie haalt Eduward vooral uit situaties uit zijn eigen leven en de mensen om hem heen. Ook andere artiesten inspireren hem. Vaak wordt nieuwe muziek ook afgeleid van eerdere liedjes. Eduward heeft dan ook veel bewondering voor artiesten die succesvol zijn geworden door te doen wat zij zelf echt hard vinden en niet door iets te doen wat ze denken dat werkt.

Doordat Eduward zelf ook serieus bezig ging met nummers maken kwam er op een gegeven moment een collab met Vunzige Deuntjes Soundsystem. Vanuit daar is de band met Vunzige Deuntjes ontstaan en is die samenwerking er nog steeds.

Waar Eduward het meest trots op is, is dat er überhaupt iemand is die luistert naar wat hij gemaakt heeft. Dat staat op nummer één. Ook vindt hij het erg tof als hij het publiek mee kan krijgen tijdens optredens.  

“Als je gaat beginnen aan dit avontuur moet je beseffen dat het heel lang gaat duren voordat je tastbaar gaat kunnen ervaren dat je vooruitgang boekt” zegt Eduward. Veel mensen denken dat je er snel aan verdient, maar dat duurt heel lang. Je moet veel investeren, maar daardoor niet gedemotiveerd raken.

Agenda

Er staat op dit moment niks op de planning

Laatste releases

check andere artiesten

WEF

Kalibwoy

Rockefellababe

Nieuwsbrief

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

contact

Isolatorweg 36
‍1014 AS Amsterdam

info@vunzigedeuntjes.nl
020-3346247
FAQ
Contact
Jobs

Social

legal

Algemene Voorwaarden
Privacy Policy