Afbeelding van artiest

terug naar alle artiesten

Rockefellababe

Met deze Caribbean Queen weet je precies wat de deal is; sexy sounds &dirty vibes. Speciallyfidigyaldem -maar vooral voor iedereen die houdt van a lot of heat.

Fidigyaldem is in de breedste zin een vrouwvriendelijk Caribisch concept wat is ontstaan vanuit de gedachtegang en behoefte van Rockefellababe. Fidigyaldem is een Jamaicaanse zin dat letterlijk vertaald “Voor de vrouwen”.

Er is niemand door wie je je sexyer gaat voelen dan bij deze Dancehall Queen. Ze staat in de basis van Jamrock, Encore en Vunzige Deuntjes en heeft hier al menig billen laten twerken. Ze heeft een aanstekelijke energie die zich in no time door de ruimte verspreidt; haar lach, dance moves, goede looks en magnifieke muzieksmaak, is met niemand anders te vergelijken. UNIEK –is het enige woord wat haar lading dekt.

Fidigyaldem is een concept wat vrouwen de ruimte biedt om zichzelf te zijn, te dansen hoe zij willen, te zijn wie zij willen zijn en het belangrijkste; een veilig gevoel tijdens het uitgaan.

Zomers is ze te vinden op menig festival met eclectische tunes. En al is dancehall absoluut haar specilaty, haar repertoire is breder dan dat, veel breder. Rockefellababe mixt nu al meerdere jaren achter elkaar de beste tunes op Mysteryland, showt haar urban kant op By the Creek en laat je salsa dansen op Festival Macumba.

Ready voor the most sexy time of your life; en waar iedereen zichzelf kan zijn?

Agenda

Er staat op dit moment niks op de planning

Laatste releases

check andere artiesten

Max Wallin'

Tribal Kush

EDDIETHEHOST

Nieuwsbrief

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

contact

Isolatorweg 36
‍1014 AS Amsterdam

info@vunzigedeuntjes.nl
020-3346247
FAQ
Contact
Jobs

Social

legal

Algemene Voorwaarden
Privacy Policy