Afbeelding van artiest

terug naar alle artiesten

Tribal Kush

Tribal Kush is niet zomaar een DJ-duo, zij zijn een tropische ervaring.
Ze zijn de vervoerders van geest en ziel naar een verbazingwekkend tropisch paradijs dat je in een soort hypnose achterlaat, maar vreemd genoeg ook een herboren gevoel geeft.
Het zelfverzekerde uiterlijk van Tribal Kush wordt geëvenaard door hun meesterlijke beheersing van het mixen en optreden. Naar Tribal Kush kijken is net als de gezelligste en meest tropische vakantie die je ooit hebt gehad.
Maar wie zijn de personages achter Tribal Kush?

Het is samengesteld uit twee muzikanten, die in 2015 bij elkaar kwamen en begonnen als ghost producers voor veel bekende acts. Door verschillende muziekgenres met elkaar te vermengen en toch tropische ingrediënten toe te voegen, creëerden ze een uniek geluid dat ze Tropical Bass noemen. Tribal Kush weet het op te warmen en de massa te bewegen.
In 2021 hebben ze besloten om in elke club of festival in de schijnwerpers te staan als het meest opwindende DJ/MC-duo dat je ooit hebt gezien. Dus wil je echt tropische gezelligheid met een vleugje nerdy humor, dan mag dit dj-duo niet ontbreken in je line-up!
Na het uitbrengen van Call The Police en BAD, is Tribal Kush twee keer het rijk van wereld viraliteit binnengegaan, waar het nummer naar de massa reist. Aandacht krijgen van grote labels, waaronder Basshall Movement.

Big things coming, haffi we sed.

Agenda

Er staat op dit moment niks op de planning

Laatste releases

No items found.

check andere artiesten

ValsBezig

Max Wallin'

MC Claudio

Nieuwsbrief

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

contact

Isolatorweg 36
‍1014 AS Amsterdam

info@vunzigedeuntjes.nl
020-3346247
FAQ
Contact
Jobs

Social

legal

Algemene Voorwaarden
Privacy Policy