Afbeelding van artiest

terug naar alle artiesten

Vunzige Deuntjes Soundsystem

Het beste van Vunzige Deuntjes, en een beetje extra: ons Soundsystem weet natuurlijk als geen ander wat er nodig is om van iedere dansvloer een vunzig valhalla te maken. Vunzige Deuntjes Soundsystem wordt gevormd door vunzige veteranen DJ Raynor Bruges en MC Earl Panka, die in wisselende samenstellingen als act het muzikale verlengstuk zijn van de Vunzige Deuntjes-formule. Wat begon als een extraatje tijdens de club-events van Vunzige Deuntjes, groeide met de tijd uit tot een op zichzelf staande act, met dito following.

Ook buiten de Vunzige Deuntjes-edities is het Soundsystem inmiddels een act van formaat, met optredens op onder andere Mysteryland, Amsterdam Open Air, By The Creek, en eenjaarlijkse zomertour langs alle hotspots aan de Middellandse Zee.

Ook de studio is voor Vunzige Deuntjes Soundsystem geen onbekend terrein: met de tijd zijn dan ook al aardig wat producties van eigen hand verschenen, wat heeft geresulteerd in samenwerkingen met onder andere F1rstman, ChildsPlay, Makkie, DJ WEF, Devarsity, Luca Gilliot en Jasha Rudge.

Agenda

10

.

02

.

23

Vunzige Deuntjes Enschede

11

.

02

.

23

Villa Thalia invites Vunzige Deuntjes Soundsystem

18

.

02

.

23

Vunzige Deuntjes Alkmaar

24

.

02

.

23

Vunzige Deuntjes Den Haag

Laatste releases

check andere artiesten

ValsBezig

EDDIETHEHOST

Makkie

Nieuwsbrief

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

contact

Isolatorweg 36
‍1014 AS Amsterdam

info@vunzigedeuntjes.nl
020-3346247
FAQ
Contact
Jobs

Social

legal

Algemene Voorwaarden
Privacy Policy