Afbeelding van artiest

terug naar alle artiesten

WEF

Meet WEF, onze queen of music!

Als we het hebben over DJ's die de afgelopen jaren het koninkrijk der muziek verovert hebben, danstaat WEF absoluut bovenaan de lijst. Met Vunzige Deuntjes Festival mainstageals basisplaats, heeft deze queen ondertussen bijna elke eclectic club of festivalin Nederland veroverd. Haar vermogen om verschillende muziekgenres te mixen enin elkaar te laten overvloeien door perfecte beat matching, is echtindrukwekkend, daardoor al jaren een graag geziende DJ bij Mysteryland enAmsterdam Open Air. Altijd on point met de nieuwste muziek maar zal nooit haarclassics vergeten, een breder repoirtaire dan menig mens zich kan voorstellen,Urban Music legends festival op koningsdag of TIKTAK NYE, ze maakt overal eenfeestje van. Ze heeft de gave om haar sets zo samen te stellen en het publiekexact aan te voelen, dat iedereen van het begin tot het eind wordt meegezogenin de muziek. Naast Solar, Freshtival en de Nijmeegse 4daagse, is zij in 2023 ookte vinden in Maduro Curacao en Okuz Turkije.

Niet voor niets heeft WEFzichzelf in 2021 voor de derde keer op rij gekroond tot; 'Funx Best DJ of theYear' en mocht zij de FUNX stage op ESPN’23 voorzien van haar heerlijke tunes.

WEFstaat garant voor een feestje. Met haar unieke stijl en ongelooflijke muzikaletalent is ze een van de beste eclectische DJ’s van dit moment. Ze weet hoe zede menigte moet bespelen en het publiek wilt altijd meer.

Naast haar DJ carriere brengt WEF ookmuziek uit met veel bekende namen en organiseert zij haar eigen events. Iemanddie alle hoeken van de scene kent en echt overal goed in is.

Agenda

Er staat op dit moment niks op de planning

Laatste releases

check andere artiesten

Max Wallin'

Kalibwoy

Diamond

Nieuwsbrief

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

contact

Isolatorweg 36
‍1014 AS Amsterdam

info@vunzigedeuntjes.nl
020-3346247
FAQ
Contact
Jobs

Social

legal

Algemene Voorwaarden
Privacy Policy