Afbeelding van artiest

terug naar alle artiesten

WEF

Meet WEF, onze queen of music!

Als we het hebben over DJ's die de afgelopen jaren het koninkrijk der muziek verovert hebben, dan staat WEF absoluut bovenaan de lijst. Met Vunzige Deuntjes Festival mainstage basisplaats, heeft deze queen ondertussen bijna elke eclectic club of festival in Nederland veroverd. Haar vermogen om verschillende muziekgenres te mixen en in elkaar te laten overvloeien door perfecte beat matching, is echt indrukwekkend, daardoor al jaren een graag geziende DJ bij Mysteryland en Amsterdam Open Air. Altijd on point met de nieuwste muziek maar zal nooit haar classics vergeten, een breder repertoire dan menig mens zich kan voorstellen, Urban Music legends festival op koningsdag of TIKTAK NYE, ze maakt overal een feestje van. Ze heeft de gave om haar sets zo samen te stellen en het publiek exact aan te voelen, dat iedereen van het begin tot het eind wordt meegezogen in de muziek. Naast Solar, Freshtival en de Nijmeegse 4daagse, is zij in 2023 ook te vinden in Maduro Curacao en Okuz Turkije.

Niet voor niets heeft WEF zichzelf in 2021 voor de derde keer op rij gekroond tot; 'Funx Best DJ of the Year' en mocht zij de FUNX stage op ESPN’23 voorzien van haar heerlijke tunes.

WEF staat garant voor een feestje. Met haar unieke stijl en ongelooflijke muzikale talent is ze een van de beste eclectische DJ’s van dit moment. Ze weet hoe ze de menigte moet bespelen en het publiek wilt altijd meer.

Naast haar DJ carrière brengt WEF ook muziek uit met veel bekende namen en organiseert zij haar eigen events. Iemand die alle hoeken van de scene kent en echt overal goed in is.

Agenda

Er staat op dit moment niks op de planning

Laatste releases

check andere artiesten

Rockefellababe

Basshall Sound System

MC Claudio

Nieuwsbrief

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

contact

Isolatorweg 36
‍1014 AS Amsterdam

info@vunzigedeuntjes.nl
020-3346247
FAQ
Contact
Jobs

Social

legal

Algemene Voorwaarden
Privacy Policy