fb event

Uitverkocht

tickets

terug naar agenda

December 10, 2021

Let op, dit event is al geweest

Amsterdam

10 Jaar Vunzige Deuntjes

UITGESTELD

Lieve vunzigerd,

Beetje bij beetje sijpelt er weer wat vunzigheid door kleine kieren en scharnieren. We hebben een paar van jullie blije bekkies alweer op onze dansvloer mogen spotten tijdens een feestje, en believe us: daarbij heeft her en der wel een traantje van blijdschap gerold. 

Daarom voelt het des te zuurder dat we weer met de zoveelste slecht-nieuws-show komen aanzetten. Jullie hebben het misschien al wel begrepen: we hebben besloten om ons 10-jarige verjaardagsfeestje op de langere termijn te schuiven. Baggerbeleid van de overheid pt. 65879 en de verlening van de geldende maatregelen zorgen ervoor dat we dit feestje niet kunnen vieren op de manier waarop we dat voor ons hadden gezien, en op de manier waarop jullie dat verdienen. Sorry liefjes, ook wij hadden dit liever anders gehad..

We hebben inmiddels contact gehad met onze ticketprovider Paylogic om het refund-proces in gang te zetten. Kaartkopers ontvangen voor januari 2022 het geld terug op hun rekening: mocht je het na december nog niet terug hebben, stuur ons dan even een berichtje. 

Wanneer het kan en mag pakken we de plannen voor ons vunzige verjaardagsfeest gewoon weer op, en doen we het goed met een fuif van formaat: beloofd. Kaartkopers krijgen van ons ook als eerste de mogelijkheid om tickets te kopen wanneer we een nieuwe datum hebben. Hou een oogje op je mail dus!  

Liefs,

Vunzige Deuntjes 

fb event

line-up

locatie

AFAS Live
,
Amsterdam

Datum & Tijd

December 10, 2021

23:00-05:00

tickets

check andere events

terug naar alle events

Nieuwsbrief

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

contact

Isolatorweg 36
1014 AS, Amsterdam

info@vunzigedeuntjes.nl
FAQ
Contact
Jobs

Social

Legal

Algemene Voorwaarden
Privacy Policy