fb event

Uitverkocht

tickets

terug naar agenda

November 19, 2021

Let op, dit event is al geweest

Kortrijk

Kortrijk

DJ DYLVN, Rockefellababe, DJ Rebel & meer

๐—˜๐—ฉ๐—˜๐—ก๐—˜๐— ๐—˜๐—ก๐—ง ๐—š๐—˜๐—–๐—”๐—ก๐—–๐—˜๐—Ÿ๐——

Wel, niet, wel, niet: wat een rollercoasterโ€ฆ Helaas hebben we jullie moeten teleurstellen, lieve vunzigerds. Met de gebrekkige informatie voortkomend uit de persconferentie van afgelopen woensdag hebben we in overleg met Depart en met pijn in ons hart vanochtend de call gemaakt om Vunzige Deuntjes definitief te cancellen.

Voor ons staan de veiligheid van onze bezoeker en de kwaliteit van ons evenement voorop. Doordat de overheid ons geen duidelijkheid heeft geboden is het voor ons niet mogelijk om deze kernwaarden waar te maken.

Anders dan een vaste club, draait er een hele carrousel achter de schermen. Gaande van de opbouw van licht en geluid, levering van decor, het inrichten van de zaal, baropbouw, crew enzovoort. Alle leveranciers moesten uiterlijk tegen deze ochtend weten of we al dan niet gingen doorgaan. Gezien we geen bevestiging kregen van de overheid moesten we een beslissing nemen. Na de call te hebben gemaakt om Vunzige Deuntjes definitief te cancellen en dit aan de leveranciers te hebben medegedeeld, kregen wij plots te horen dat de nieuwe regels pas vanaf zaterdag 07:00 ingaan. We hebben meteen geprobeerd om opnieuw te schakelen, maar essentiรซle leveranciers hadden ondertussen al geschoven in hun planning en vervanging hiervoor is helaas onmogelijk.

We kunnen niet anders dan zeggen dat we ernstig teleurgesteld zijn in de overheid. We zijn wederom de dupe van het falende beleid. We hadden niets liever dan vanavond met jullie gedanst, geschuurd en gesprongen als nooit tevoren.

Geef ons even een paar dagen om ons te herpakken. Als kaartkoper zal je begin volgende week een e-mail van ons ontvangen omtrent je ticket(s).

Hang in there, want hoe dan ook: we zullen weer samen dansen. Op naar betere tijden!

Liefs, team Vunzige Deuntjes

fb event

line-up

Vunzige Deuntjes Soundsystem
DJย DYLVN
Rockefellababe
DJ Rebel
Manz

locatie

Depart
,
Kortrijk

Datum & Tijd

November 19, 2021

23:00 - 05:00

tickets

check andere events

terug naar alle events

Nieuwsbrief

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

contact

Isolatorweg 36
1014 AS, Amsterdam

info@vunzigedeuntjes.nl
FAQ
Contact
Jobs

Social

Legal

Algemene Voorwaarden
Privacy Policy