Over Vunzige Deuntjes

Vunzige Deuntjes is in 2011 begonnen als hiphop, R&B en dancehall feest van twee Amsterdamse studenten in de Bitterzoet, die op zoek waren naar een plek om hun verschillende vriendengroepen samen te kunnen brengen. Toegankelijkheid speelde een belangrijke factor: het maakt niet uit wie je bent, wat je doet, hoe je eruit ziet of waar je vandaan komt: iedereen is welkom om zich aan te sluiten bij de Vunzige familie.

Dit recept bleek een succesformule. Vunzige Deuntjes is uitgegroeid tot één van de bekendste evenementen van ons land. Jaarlijks organiseren we ruim 120 evenementen verdeeld over 27 steden in Nederland en België. Als kers op de taart vindt iedere zomer het Vunzige Deuntjes Festival plaats in het Amsterdamse Bos, waar jaarlijks 22.500 vunzigerds samenkomen.

Naast het Vunzige Deuntjes Festival mede-organiseren we ook de festivals Parels van de Stad, By the Creek, Green Garden, Zomervreugde en Paradijs van het Zuiden.

Sinds 2018 is Vunzige Deuntjes naast het feest ook een muziek label gestart, waarop onder andere releases te horen zijn van het Vunzige Deuntjes Soundsystem. Het platform biedt daarnaast ook ruimte aan veelal opkomend muzikaal talent binnen de genres hiphop, R&B, dancehall en afro muziek. Deze typerende combinatie aan stijlen wordt vandaag de dag door velen bestempeld als het genre 'vunzige deuntjes'.

Music Drop

Bij Vunzige Deuntjes zijn we altijd op zoek naar nieuw muzikaal talent. Ben je een zanger of rapper en maak je je eigen muziek? Laat het aan ons horen en drop your demo! De beste inzendingen maken kans op een eigen release bij Vunzige Deuntjes Music of een optreden op één van onze evenementen!

Drop your Demo

Contact

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Jobs

Stage DTP bij Vunzige Deuntjes

Fulltime

Lees meer

Stage Marketing bij Vunzige Deuntjes

Fulltime

Lees meer

Stage Productie & Projectmanagement bij Vunzige Deuntjes

Fulltime

Lees meer

Stage Audiovisueel bij Vunzige Deuntjes

Fulltime

Lees meer

Nieuwsbrief

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

contact

Isolatorweg 36
1014 AS, Amsterdam

info@vunzigedeuntjes.nl
FAQ
Contact
Jobs

Social

Legal

Algemene Voorwaarden
Privacy Policy