Feestende mensen op een festival

Het bedrijf: vd events

VD Events ken je waarschijnlijk het beste van de Vunzige Deuntjes-feestjes. Wat in 2011 begon met kleinschalige evenementen in Bitterzoet en Paradiso, is met de tijd uitgegroeid tot één van s’ lands grootste partijen binnen het hiphop, R&B en dancehall-segment: jaarlijks trekken zo’n 100.000+ vunzigerds naar één van de 100+ evenementen, verdeeld over ruim 21 steden in Nederland en Vlaanderen. 

Ook is VD Events (mede)eigenaar van verschillende festivals zoals By the Creek, Parels van de Stad en natuurlijk Vunzige Deuntjes Festival. De evenementen van Vunzige Deuntjes hebben een open, inclusief karakter, waar plek is voor iedereen. Dit is ook terug te zien aan onze bezoekers, die een mooie mengelmoes vormen van verschillende achtergronden en etniciteiten. Sinds 2019 is Vunzige Deuntjes ook onderdeel van de ID&T-familie, met broertjes en zusjes als Amsterdam Open Air, Mysteryland, Milkshake, Awakenings en Sensation.

Sinds 2018 is Vunzige Deuntjes naast het feest ook een muziek label gestart, waarop onder andere releases te horen zijn van het Vunzige Deuntjes Soundsystem. Het platform biedt daarnaast ook ruimte aan veelal opkomend muzikaal talent binnen de genres hiphop, R&B, dancehall en afro muziek. Deze typerende combinatie aan stijlen wordt vandaag de dag door velen bestempeld als het genre 'vunzige deuntjes'.

Music Drop

Bij Vunzige Deuntjes zijn we altijd op zoek naar nieuw muzikaal talent. Ben je een zanger of rapper en maak je je eigen muziek? Laat het aan ons horen en drop your demo! De beste inzendingen maken kans op een eigen release bij Vunzige Deuntjes Music of een optreden op één van onze evenementen!

Drop your Demo

Contact

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Jobs

Activatie-begeleiding / Host(ess)

Parttime

Lees meer

Nieuwsbrief

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

contact

Isolatorweg 36
1014 AS, Amsterdam

info@vunzigedeuntjes.nl
FAQ
Contact
Jobs

Social

Legal

Algemene Voorwaarden
Privacy Policy