Club

De voordelen van single zijn

November 11, 2022

11 november is de dag! Het is niet alleen Sint-Maarten, maar deze dag staat ook speciaal in het teken van alle singles. Singles Day is een eerbetoon aan iedereen die nog gezellig en vrij kan zijn. Niks is er namelijk zo mooi als vrijgezel zijn, toch!? Hoog tijd om op deze speciale dag eens stil te staan bij de vele voordelen van het vrijgezellenleven.

 1. Je kan niet gedumpt worden
  Nooit meer de angst en stress dat je vriend of vriendin het uitmaakt of niet meer verliefd op je is. Lang leve een zorgeloos leven!
 2. Zoenen met wie je wil
  Een favoriete bezigheid van heel veel singles: zoenen met wie je wil! Waarom bij één iemand blijven als je ook voor de hele club kan gaan? Er zijn meer vissen in de zee om vunzig mee te doen.
   
 3. Geld besparend
  Etentjes, cadeautjes, reiskosten, drankjes… Een relatie kost gemiddeld €7000 per jaar. Verwen jezelf dus maar extra goed op deze Singles Day.
 4. Meer tijd voor vrienden
  Eén van de belangrijkste voordelen is dat je meer tijd hebt voor je vrienden. Om die reden hebben singles juist hele sterke relaties en een vergrote kans op sociale connecties.
 5. No shaving legs
  Met de koude wintertijden in het vooruitzicht, kan je wel een extra vachtje gebruiken. Niemand die het ziet!
 6. Eten wat je wil
  Kom maar door met dat broodje shoarma met extra knoflooksaus!
 7. Meer seks
  Volgens een onderzoek onder 26.000 mensen blijkt dat alleenstaanden vaker seks hebben dan getrouwde mensen.
 8. Geen drama en verplichtingen
  Je bent vrij in alles wat je wil en je kan er nooit ruzie over krijgen. Om 05:00 thuiskomen van een avondje Vunzige Deuntjes? Geen probleem!
 9. Hele bed voor jezelf
  Geen partner die aan jouw kant van het bed ligt of de dekens steelt. Geniet nog maar extra van je lekkere nachtrust, voordat het te laat is.
 10. Je kunt een groen polsbandje omdoen tijdens Vunzige Deuntjes Rotterdam met Josylvio vrijdag 11 november
  Omdat het Singles Day is krijg je bij entree een groen of rood polsbandje. Groen staat voor vrijgezel en rood staat voor bezet. Hierdoor weet je met wie je wel en niet kan flirten. Daarnaast zijn alle groene bandjes genummerd. Als je iemand met hetzelfde nummer vindt als jij, dan kun je een gratis muntje voor een drankje op komen halen bij de rokersruimte!

meer nieuwtjes

Nieuwsbrief

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

contact

Isolatorweg 36
1014 AS, Amsterdam

info@vunzigedeuntjes.nl
FAQ
Contact
Jobs

Social

Legal

Algemene Voorwaarden
Privacy Policy