Festival

Vunzige Deuntjes Festival bestaat 10 jaar!

January 9, 2023

10 jaar. 10 jaar aan momenten, samen bij elkaar gespaard. 10 jaar aan blije bekkies, vunzigerds voor het leven. 10 jaar flexen met je outje. 10 jaar schuren, meeblèren op de front row. 10 jaar aan patta’s, compleet naar de klote. 10 jaar liefde. 10 jaar blessings tellen. 10 jaar familie. 10 jaar trots. 10 jaar voorop.  

 Op zaterdag 8 juli 2023 brengen we het mooiste van 10 jaar vunzigheid bij elkaar in het Amsterdamse Bos voor Vunzige Deuntjes Festival 10Yrs. Vunzige veteranen, jonge honden, en alles daartussen. We vieren vallen en opstaan. We vieren van schattige stadsstrandjes naar hele hectares. We vieren van supportact naar primetime op de main. Maar vooral vieren we jullie, de Vunzige fam. In alle geuren, kleuren, smaken en vormen waarin jullie komen. Want ook dat, en vooral dat, is 10 jaar Vunzige Deuntjes Festival. <3 

Wie jarig is trakteert, dus pakken we groots uit om jullie in te pakken, en te bedanken voor de jaren aan support en liefde. Groots met een kneiterharde G, en dat alles in het mooiste stukkie groen van de hoofdstad. Wat je precies kunt verwachten houden we nog even voor onszelf, dus hou vooral de ogen open, vunzigerds!

10 years, one family.

meer nieuwtjes

Nieuwsbrief

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

contact

Isolatorweg 36
1014 AS, Amsterdam

info@vunzigedeuntjes.nl
FAQ
Contact
Jobs

Social

Legal

Algemene Voorwaarden
Privacy Policy